Search found 13 matches

by protectourlands
Fri Jan 27, 2017 10:06 pm
Forum: General Questions
Topic: Agency Template PageHeader not responding
Replies: 2
Views: 661

Re: Agency Template PageHeader not responding

OK I understand. Will do. Thank you so much.
by protectourlands
Fri Jan 27, 2017 9:50 pm
Forum: General Questions
Topic: Agency Template PageHeader not responding
Replies: 2
Views: 661

Agency Template PageHeader not responding

I cannot get the #222222 background for PageHeader in the Agency template to show when the page is scrolled. The two added html objects are there. Can you confirm this is working on your end?
by protectourlands
Fri Apr 08, 2016 8:28 pm
Forum: General Questions
Topic: MYSQL
Replies: 4
Views: 939

Re: MYSQL

Don't the WB extensions work in QnE?
by protectourlands
Tue Jan 19, 2016 7:14 pm
Forum: Showcase your website created by Quick 'n Easy Web Builder and invite feedback.
Topic: new wedding photographer website
Replies: 10
Views: 5551

Re: new wedding photographer website

This is called Parallax.

The website is a Wordpress site, not QEWB. It was likely changed since the original post.
by protectourlands
Mon Sep 28, 2015 11:36 pm
Forum: General Questions
Topic: Lightbox Plugins
Replies: 2
Views: 883

Re: Lightbox Plugins

Outstanding suggestion! They are working fine in Q & E. Thank you so much.
by protectourlands
Mon Sep 28, 2015 6:39 pm
Forum: General Questions
Topic: Lightbox Plugins
Replies: 2
Views: 883

Lightbox Plugins

Are there any additional lightbox plugins available like Swipebox or Boxplus?
by protectourlands
Tue Sep 08, 2015 4:34 pm
Forum: General Questions
Topic: Image Resample Not Working
Replies: 9
Views: 1614

Re: Image Resample Not Working

I understand that support. I was simply responding to your statement that the resample function is system related, and I'm running both apps on the same system yet getting different results. I don't remember running into this issue in earlier versions of Q n E but maybe I just didn't notice. I'll re...
by protectourlands
Fri Sep 04, 2015 6:03 pm
Forum: General Questions
Topic: Image Resample Not Working
Replies: 9
Views: 1614

Re: Image Resample Not Working

Thank you support It is a mystery though. Same computer, same system. Resample in WB renders the same reduced image but smoothly. I have also tried this on social media icons and pictures and get the same result. While the file size is adjusted after resample, the pixels are unsmooth and not usable....
by protectourlands
Fri Sep 04, 2015 1:44 pm
Forum: General Questions
Topic: Image Resample Not Working
Replies: 9
Views: 1614

Re: Image Resample Not Working

Thank you for the reply, but I fully understand what resampling is for. In the process of reducing file size, shouldn't it also smooth the pixel layout? Otherwise the image will have to be resized and resampled externally to get it clean. Are you using a different resampling than in WB? (bicubic, bi...
by protectourlands
Fri Sep 04, 2015 3:43 am
Forum: General Questions
Topic: Image Resample Not Working
Replies: 9
Views: 1614

Re: Image Resample Not Working

I added a png logo image that was 400 X 331 to the page. I reduced it to 250 X 206. Now it looks jagged. I hit Resample tool and no change on the workpage. Tested in preview and image looks jagged (unsampled).

Here is a demo: http://www.icandyexperts.com/test/resample_demo.html
by protectourlands
Wed Sep 02, 2015 1:50 pm
Forum: General Questions
Topic: Image Resample Not Working
Replies: 9
Views: 1614

Image Resample Not Working

I cannot get resample to perform.

Ad an image to a page, reduce its size, apply resample. No change to the workpage or in preview.
by protectourlands
Mon Aug 31, 2015 10:57 pm
Forum: General Questions
Topic: Responsive Menu
Replies: 2
Views: 973

Re: Responsive Menu

That did it! Thank you so much for the lightning fast response.
by protectourlands
Mon Aug 31, 2015 6:40 pm
Forum: General Questions
Topic: Responsive Menu
Replies: 2
Views: 973

Responsive Menu

I have the responsive menu object set to show in the 320 breakpoint (320 - 479). The non-opened "Menu / hamburger" state appears at 479 as expected, but when I open it I cannot get the dropdowns to adjust to mobile view. Instead they behave as if I have not reached the assigned 480 width. The dropdo...