Search found 105 matches

by filmphotog
Wed Jul 27, 2016 10:19 am
Forum: General Questions
Topic: reset breakpoint
Replies: 1
Views: 1439

Re: reset breakpoint

Hi, new objects added should be visible in all breakpoints if you have this un-checked: Tools->Preferences-> HTML / Responsive Web Design: Hide new objects on other breakpoints I have this un-checked because it's best to reuse the same objects in all breakpoints (hidden objects needs to be inside th...
by filmphotog
Tue Jul 26, 2016 8:38 pm
Forum: Previewing and Publishing Questions
Topic: Publish failed Quick'n Easy Web Builder 2
Replies: 44
Views: 15945

Re: Publish failed Quick'n Easy Web Builder 2

I'm curious about the "Setting remote folder to", I have this set to a folder in '/' not an url?
by filmphotog
Tue Jul 26, 2016 5:01 pm
Forum: General Questions
Topic: how to make menu center
Replies: 2
Views: 1476

Re: how to make menu center

Hi, I made another test project here with layers, breakpoints and responsive menu. I center the menu in each breakpoint.
by filmphotog
Tue Jul 26, 2016 9:11 am
Forum: General Questions
Topic: responsive menu issue
Replies: 3
Views: 1873

Re: responsive menu issue

Hi, I made a small test project here using an Anchor and events to show/hide the menu. Select Anchor1 and click on Events in ribbon/menu to see the events.
by filmphotog
Mon Jul 18, 2016 6:12 pm
Forum: General Questions
Topic: Editing Templates
Replies: 7
Views: 2786

Re: Editing Templates

You can check Tools->Asset Manager and remove/update file paths.
by filmphotog
Mon Jul 18, 2016 5:11 pm
Forum: General Questions
Topic: Responsive Web Design problem
Replies: 3
Views: 1920

Re: Responsive Web Design problem

Hi, I see the empty space when resizing the browser window smaller, the horizontal scrollbar. To make the page work well all hidden objects from the default breakpoint/view needs to be inside the smaller breakpoints width. You can check the box Menu->View->Render hidden objects to see objects outsid...
by filmphotog
Thu Jul 14, 2016 5:29 am
Forum: General Questions
Topic: Submenus not working
Replies: 11
Views: 3875

Re: Submenus not working

jeffmachardy wrote:Okay... I upgraded to V4.... now how do I set up Click to open sub menus' in the program... Thanks!
Hi, it's in the misc properties, see below,
clicktoopen.jpg
by filmphotog
Tue Jul 12, 2016 5:13 pm
Forum: General Questions
Topic: HOW TO REVEAL OBJECT ON SCROLL WITH ANIMATION?
Replies: 3
Views: 1665

Re: HOW TO REVEAL OBJECT ON SCROLL WITH ANIMATION?

Hi, select the anchor/bookmark and click on Events in the ribbon/menu, see below

Image
by filmphotog
Sat Jul 09, 2016 8:58 pm
Forum: General Questions
Topic: Unknown reason for frame
Replies: 3
Views: 1536

Re: Unknown reason for frame

Hi, I see Image1 has 2px border in the html when I check in Firefox.
by filmphotog
Sat Jul 09, 2016 3:09 pm
Forum: General Questions
Topic: Unable to link pdf document
Replies: 1
Views: 1279

Re: Unable to link pdf document

Hi, you could select an image and insert link from the menu. Choose link to: Website and paste the full link to the pdf (open the pdf on your site in a browser and copy the url). In target window or frame you can select open in current window or new window. See http://quickandeasywebbuilder.com/link...
by filmphotog
Sat Jul 09, 2016 5:08 am
Forum: General Questions
Topic: Grid questions
Replies: 6
Views: 2530

Re: Grid questions

Hi, for the Text1 in LayoutGrid2 - I usually start by setting the Text1 object height to 300 or similar. The Text1 overflow is set to none so it adapts to the text size in preview (the size is fluid, not fixed). I usually have padding for text objects with border so there's space between the text an...
by filmphotog
Sat Jul 09, 2016 4:39 am
Forum: General Questions
Topic: Another Grid
Replies: 6
Views: 2449

Re: Another Grid

Hi, for the LayoutGrid5 and Desktop6_bk.jpg - it looks like the jpg wasn't included in the template when I check asset manager. It still shows in the workspace though.
by filmphotog
Sat Jul 09, 2016 4:22 am
Forum: General Questions
Topic: not sending email
Replies: 5
Views: 2271

Re: not sending email

Hi, I would try and set the Enable Form Processor to True.

I only change to my email address and it works - the email account is on my website host too.
by filmphotog
Fri Jul 08, 2016 3:20 pm
Forum: General Questions
Topic: Resize
Replies: 2
Views: 1588

Re: Resize

Hi, usually you create a fixed layout in QnEWB and it has fixed page width. There are two ways to make the page adapt to the screen size, adding breakpoints or design a fluid layout with layout grids see: Responsive Web Design FAQ http://www.quickandeasywebbuilder.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=4308...
by filmphotog
Fri Jul 08, 2016 11:41 am
Forum: General Questions
Topic: not sending email
Replies: 5
Views: 2271

Re: not sending email

Hi, is the Enable Form Processor set to True (the built in form processor works great on my pages). I usually name pages with contact form about.php or contact.php