My SIte...

You can use this section of the forum to show your website created with Quick 'n Easy Web Builder to other users and invite feedback.
Forum rules
PLEASE READ BEFORE YOU POST or your post may be deleted!

This forum is for users to display their websites created with Quick 'n Easy Web Builder.

Please do not:
1) Ask any Quick 'n Easy Web Builder help or support related questions here.
2) Promote your website on somebody elses thread.
3) Start more than one thread about your site.
4) Say anything negative or mean about somebody's site. Constructive criticism is great and encouraged, but being deliberately nasty will not be tolerated.
5) Post any site that is not created with Quick 'n Easy Web Builder.
Post Reply
AngusYoung
Posts: 19
Joined: Mon Aug 27, 2012 11:52 am

My SIte...

Post by AngusYoung » Wed Jun 26, 2013 12:03 pm

My site for my CGI work made, of course, with Q'nE...

http://www.fantasyislandimaging.com/Fan ... lcome.html

mexman
Posts: 495
Joined: Mon Feb 11, 2013 11:33 am
Location: Puebla/Mexico

Re: My SIte...

Post by mexman » Mon Jul 01, 2013 10:20 am

Hi,

the opening multimedia window is not working here (Why?, Showreel)
with Firefox.

Regards
Michael

AngusYoung
Posts: 19
Joined: Mon Aug 27, 2012 11:52 am

Re: My SIte...

Post by AngusYoung » Mon Jul 01, 2013 10:52 am

Thanks for the heads up. Works fine here in all browsers (on desk top and iPad), but I'll have to check that out when I can get on a different machine. Do you have 'pop-ups' blocked? 'Why?' is in a pop-up, though the showreel is not.

mexman
Posts: 495
Joined: Mon Feb 11, 2013 11:33 am
Location: Puebla/Mexico

Re: My SIte...

Post by mexman » Mon Jul 01, 2013 3:44 pm

AngusYoung wrote:Thanks for the heads up. Works fine here in all browsers (on desk top and iPad), but I'll have to check that out when I can get on a different machine. Do you have 'pop-ups' blocked? 'Why?' is in a pop-up, though the showreel is not.

Hi Angus,

pop-ups ape popping up ;-) but no contents and even it is not possible to move the popup window around.
(anyway I am not a friend of popups....and much less if I - as a user - am not warned or not given a good error message)

Do not only check different browsers, as well different security settings (mainly in IE this can be tricky)

Regards
Michael

AngusYoung
Posts: 19
Joined: Mon Aug 27, 2012 11:52 am

Re: My SIte...

Post by AngusYoung » Tue Jul 02, 2013 10:34 am

What browser are you using on what machine?

mexman
Posts: 495
Joined: Mon Feb 11, 2013 11:33 am
Location: Puebla/Mexico

Re: My SIte...

Post by mexman » Tue Jul 02, 2013 12:04 pm

Firefox, Linux Ubuntu on Lenovo B320

mexman
Posts: 495
Joined: Mon Feb 11, 2013 11:33 am
Location: Puebla/Mexico

Re: My SIte...

Post by mexman » Tue Jul 02, 2013 12:07 pm

BTW: "WHY" is iopening in a complete window which I can close aftr the movie not working, the "showreel" cannot be closed.

Seems you use a wrong MIME-Type text/HTML for a movie!
Thatś what my browser tells me.

Regards
Michael

AngusYoung
Posts: 19
Joined: Mon Aug 27, 2012 11:52 am

Re: My SIte...

Post by AngusYoung » Tue Jul 02, 2013 12:15 pm

Linux Ubuntu isn't an issue as it's unlikely that any of my target audience will be using that, but Firefox is an issue (though it is working fine here). I shall have to investigate.

'Why?' is supposed to be in a pop-up, but showreel is just a movie on a page so that's fine.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests