Preview Error

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
User avatar
Gismo
Posts: 1
Joined: Sun Jun 17, 2018 1:32 pm
Location: Montrose - Scotland

Preview Error

Post by Gismo » Sun Jun 17, 2018 1:45 pm

Been using version 4 for around a year but today i started having a lot of errors.
When previewing the site my browser is defaulting to the computer stored site and none of the links to other pages show. (i'm sure before that i looked at the actual online site)
When i publish the site loads of text is missing and links from pages do not work and in fact the menu buttons do not scroll anymore.
All was fine and then the program started to act weird.
Although the links do not work the pages are uploaded and yes, the links are all pointing to the correct pages etc

I upgraded to version 5 and have the same result, it's driving me crazy cause now i'm scared to update any other site :|

Any ideas?
I've not failed, i've merely found 10,000 reasons why it's not worked

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2785
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Preview Error

Post by Pablo » Mon Jun 18, 2018 5:55 am

Maybe you have added (invalid) custom code to the page?

Note that preview always shows the local pages.
If you cannot view all pages then maybe you did not select 'Preview entire website' or maybe you are trying to preview a PHP page?
http://quickandeasywebbuilder.com/preview.html

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests