talen instellen

All Quick 'n Easy Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Post Reply
CorKersten
Posts: 9
Joined: Wed Mar 16, 2016 11:05 am
Contact:

talen instellen

Post by CorKersten » Mon Oct 31, 2016 1:30 pm

ik heb versie 5 gedownload,
maar ik kan bij de talen alleen maar voor engels kiezen hoe kan ik dit naar nederlands zetten

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2793
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: talen instellen

Post by Pablo » Mon Oct 31, 2016 3:54 pm

Er is op dit moment geen Nederlandse vertaling.

Maar misschien kun je hier iets mee: http://www.quickandeasywebbuilder.com/f ... 10&t=40229

CorKersten
Posts: 9
Joined: Wed Mar 16, 2016 11:05 am
Contact:

Re: talen instellen

Post by CorKersten » Fri Jan 12, 2018 12:34 pm

ik heb met QNEWB4 deze vorige turtorial gedaan en dat was gelukt hetzelfde heb ik met QNEWB5 gedaan en dat was ook gelukt.
nu heb ik een nieuwe iMac en heb ik het al zeker 6 keer geprobeerd maar het lukt maar niet om de Nederlandse taal tevoorschijn te toveren.
ik snap niet wat ik verkeerd doe ten opzichte van de vorige keren.

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2793
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: talen instellen

Post by Pablo » Fri Jan 12, 2018 6:07 pm

Weet je zeker dat het bestand in de juiste map staat?

CorKersten
Posts: 9
Joined: Wed Mar 16, 2016 11:05 am
Contact:

Re: talen instellen

Post by CorKersten » Tue Jan 16, 2018 9:00 am

ja:
Programma's-
rechter muisklik 'toon pakketinhoud'
Contents
Resources
nl
daar staat: 'Quick 'n Easy Web Builder 5.mo'

zo moest het het toch volgens mij?

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2793
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: talen instellen

Post by Pablo » Tue Jan 16, 2018 10:05 am

Ja, dat werkt voor mij. Ook met de meest recente versie.

CorKersten
Posts: 9
Joined: Wed Mar 16, 2016 11:05 am
Contact:

Re: talen instellen

Post by CorKersten » Tue Jan 16, 2018 11:42 am

ik snap er niets van.
moet de oude (die er instaat met installeren)
'Quick 'n Easy Web Builder 3.mo' blijven staan of mag die weg?

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2793
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: talen instellen

Post by Pablo » Tue Jan 16, 2018 6:16 pm

'Quick 'n Easy Web Builder 3.mo' blijven staan of mag die weg?
Die kan weg.

CorKersten
Posts: 9
Joined: Wed Mar 16, 2016 11:05 am
Contact:

Re: talen instellen

Post by CorKersten » Tue Jan 16, 2018 6:46 pm

die heb ik ook weg gedaan maar dat helpt niets.
kan ik misschien jou .mo bestand krijgen?

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2793
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: talen instellen

Post by Pablo » Tue Jan 16, 2018 10:05 pm

De enige reden die ik kan bedenken, is dat het bestand niet in de juiste map staat of de verkeerde naam heeft.
Het .mo bestand moet (exact) dezelfde naam hebben als de app.

CorKersten
Posts: 9
Joined: Wed Mar 16, 2016 11:05 am
Contact:

Re: talen instellen

Post by CorKersten » Wed Jan 17, 2018 10:42 am

het is me gelukt ik het QNEWB5 opnieuw geïnstalleerd en het toen alleen het .mo bestand verandert van 3 naar 5
dus niet via Poedit enz..

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests