Problem with Linux install: No menus

All Quick 'n Easy Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Post Reply
davidm
Posts: 2
Joined: Wed Sep 06, 2017 3:16 pm

Problem with Linux install: No menus

Post by davidm » Wed Sep 06, 2017 3:40 pm

I just installed a trial version of Quick and Easy Web Builder 5 on an Ubuntu machine. I'm running 64 bit Ubuntu 16.04.3 LTS. I have Font Awesome and the Windows fonts installed. The program starts but there are no menus, just a bunch of blank windows. There also do not seem to be any working dropdowns.

Heres a screenshot: https://pasteboard.co/GJ85Jdt.png

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2639
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Problem with Linux install: No menus

Post by Pablo » Wed Sep 06, 2017 5:37 pm

It looks like gtk is not installed:
http://www.quickandeasywebbuilder.com/f ... 10&t=40319

davidm
Posts: 2
Joined: Wed Sep 06, 2017 3:16 pm

Re: Problem with Linux install: No menus

Post by davidm » Wed Sep 06, 2017 6:50 pm

GTK is already installed

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2639
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Problem with Linux install: No menus

Post by Pablo » Wed Sep 06, 2017 9:18 pm

Did you also install all the other system libraries?

I have Quick and Easy Web Builder running on 5 Ubuntu 16.04.3 LTS/64 bit myself, so I am sure it can work.
All I had to do to get it to work was installing the 32bit architecture files.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests