Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

All Quick 'n Easy Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Post Reply
warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by warmup » Sat Sep 15, 2018 9:13 pm

Hi,
I´ve done the upgrade vom V4 to V6 but now on some pages the formating of my text-boxes are brocken.
I´ve no idea how to fix it!
v4: http://warmup.mypump.de/Geschichte.html
and broken after
v6: http://warmup.mypump.de/Geschichte_def.html

Any idea how to correct that?

warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by warmup » Sun Sep 16, 2018 6:41 am

and one supplement - in the Webbuilder the pages looks fine.
Online after preview or publishing the look is destroyed.

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2907
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by Pablo » Sun Sep 16, 2018 7:29 am

Could you please share your project file so I can see what you have exactly done?

Related FAQ:
http://www.quickandeasywebbuilder.com/f ... 10&t=45024

warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields broken

Post by warmup » Sun Sep 16, 2018 7:43 am

Okay i think there are 2 problems in the textfieldd

1. Open a new project. Insert a text-field; fill it with 250 lorem words; put in 2 empty lines; preview
==> the linespacing is gone an you have to set it manuell to default

2. now mark some word and increase intend; preview
==> the positioning of the textfield is totally destroyed (like in my project)!

@Pablo: can You comprehend it or do You need my project?

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2907
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by Pablo » Sun Sep 16, 2018 11:36 am

I'm sorry, I was not able to reproduce this behavior based on your description
Are you using the latest build (9/14/2018)?
http://quickandeasywebbuilder.com/download.html

I still need your project, it may be related to other settings in your project.

warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by warmup » Sun Sep 16, 2018 11:59 am

Hi Pablo,
Yes I´m using 6.0.0 on my mac
maybe is there something "wrong" in my preferences?
My project: http://warmup.mypump.de/def.qwb

warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by warmup » Sun Sep 16, 2018 2:02 pm

Hi Pablo,
i´ve tried to reproduce the descriped behaviour.
If You start V6 and try it - everything works fine
If You open my project and than open a new one (without exiting V6) the problem occurs

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2907
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by Pablo » Sun Sep 16, 2018 2:36 pm

Thanks for sharing the project file!

I was able to reproduce the problem with your project and it should be fixed in the current update (9/16/2018):
Could you please try if it works for you?
http://quickandeasywebbuilder.com/download.html

Note: in some cases you may need to double click the text in the workspace. This will update the generated HTML code to the latest version.

warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by warmup » Sun Sep 16, 2018 6:17 pm

Hey Pablo,
quick answer! First proof looks great.
The problem is gone - line spacing is correct after klick into the text-box!
Tomorrow I will check my other projects

Thx for your quick answer and good job!
I was afraid I had to redesign my project - I´m happy now!

User avatar
Pablo
Site Admin
Posts: 2907
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:00 am
Location: Europe
Contact:

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by Pablo » Sun Sep 16, 2018 8:10 pm

Good to hear that it's working now!

warmup
Posts: 41
Joined: Mon May 13, 2013 9:02 pm

Re: Upgrade from 4 to 6 Text-Fields brocken

Post by warmup » Mon Sep 17, 2018 6:00 pm

Hi Pablo,

finally I have proofed my whole projects and everthings works good now.
I only have to spend some minutes klicking some text-fields
Thxs a lot!!!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 20 guests